Fest & Event

Stallmästaregården har varit valet för förälskade par i flera hundra år för en av livets viktigaste dagar. Oavsett om ni vill ha en storslagen fest sent in på morgontimmarna eller ett litet och intimt firande är ni i trygga händer. Vi välkomnar också andra viktiga högtidsdagar, som förlovningsmiddagen, ert barns dop eller era föräldrars guldbröllop, eller varför inte en fest för dina vänner. Varmt välkomna!

Dop och Namngivning

Håll dopet eller namngivningsceremonin i vår grönskande trädgård eller nere vid Brunnsvikens lugna vatten.

Födelsedagsfest

Födelsedagar är till för att firas, och detta hjälper vi gärna till med på Stallmästaregården i vackra Hagaparken. Här har vi en naturnära festplats bara ett stenkast från storstadspulsen.

Disputation

Fira din disputation med lite extravagans och bjud in till en festlig middag. På Stallmästaregården välkomnar du dina kollegor, vänner och familj till en naturnära och anrik miljö från sekelskiftet, bara ett stenkast från centrala Stockholm.

Företagsevent

Är det dags för kick off, konferens, team-building eller representation är du varmt välkommen med kollegorna till Stallmästaregården. Hos oss finns alla möjligheter för ett minnesvärt event.

BÖRJA PLANERA DITT FIRANDE IDAG

Stallmästaregården är den perfekta platsen för personliga affärsmöten och konferenser i elegant, unik miljö. Unikt läge med närhet till både Stockholm City & Solna.


Skicka förfrågan