Möten

Personliga affärsmöten och konferenser

Stallmästaregården är den perfekta platsen för personliga affärsmöten och konferenser i en elegant och unik miljö. Läget kan inte bli bättre: nära Stockholm City med utmärkta kommunikationer, samtidigt avskilt och med naturen precis utanför dörren. Här kommer du och dina kollegor att finna den inspiration och arbetsro ni söker.

Varmt Välkomna!

Aktiviteter

På Stallmästaregården gör vi allt för att överträffa dina förväntningar. En lyckad aktivitet är ett oslagbart redskap för att stärka gruppen, öka gemenskapen och skapa en minnesvärd konferens.

Dagkonferens

Vi erbjuder dagkonferens för såväl små som stora möten. Här kommer du och dina kollegor att finna den inspiration och arbetsro ni söker.

Översikt Mötesrum
M2BioSkolU-bordGrupperMiddagStyrelse
Tingshuset400160
Linnqvist11290

64

344834
Lilla Tings665032223224
Carl Johan4216
Söderman21128
Götiska20128
Bellman372416
Kristinapaviljongen466
Verandan54

BÖRJA PLANERA DITT MÖTE IDAG

Stallmästaregården är den perfekta platsen för personliga affärsmöten och konferenser i elegant, unik miljö. Unikt läge med närhet till både Stockholm City & Solna.


Skicka förfrågan

Medlemmar i Svenska möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Hotel Stallmästaregården är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Hotel Stallmästaregården äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta och medlemmar i Svanens nätverk. Detta sigill finns bara på anläggningar utvalda av Svenska Möten.

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar