Bröllop

På Stallmästaregården firas det bröllop nästan varje helg. Vår unika miljö är en sagolik bakgrund till ert livs största dag. Vi har arrangerat oförglömliga bröllop i hundratals år och hos oss får ni de allra bästa förutsättningarna för en fantastisk bröllopsfest.

Vi erbjuder allt ni behöver för er stora dag. Här har ni möjligheter till en vacker vigsel och efterföljande fest på en och samma plats. En mindre vigsel föreslår vi att ni håller i vår grönskande trädgård, medan en lite större vigsel blir perfekt intill vattnet vid Brunnsvikens. Här är ni naturnära och får känslan av att vara långt bort från stan trots att vi bara befinner oss ett stenkast från Stockholms innerstad. Varför inte anlända till vigseln med båt från Brunnsviken eller i öppen bil genom vackra Bellevueparken? Brudskålen håller ni utomhus nere vid vattnet eller i någon av våra anrika salar i festvåningen.

På Stallmästaregården har vi ett gediget gastronomiskt arv och festmiddagen tillagar våra erfarna kockar av de finaste råvaror. Vi ordnar era blomsterarrangemang till borden efter era önskemål och har goda kontakter med alltifrån båtuthyrning, vackra bilar, bröllopskoordinatorer, fotografer och DJ’s till den efterföljande festen. Hos oss är ni i trygga händer.

Bröllopsnatten spenderar ni givetvis på Stallmästaregården. Bo vackert i en av våra sviter. Vi har även rum för era långväga gäster och föreslår att ni avslutar helgen med en exklusiv långfrukost tillsammans med vänner och familj.

Festmenyer

Vår festmeny byts flera gånger per år, för att spegla säsongernas utbud av smaker. Självklart så får man som gäst även hjälpa till att komponera menyn om så önskas.

Bröllopspaket

På Stallmästaregården firas det bröllop nästan varje helg. Vår unika miljö är en sagolik bakgrund till ert livs största dag. Hos oss får ni de allra bästa förutsättningarna för en fantastisk bröllopsfest.

Bo kvar

Stallmästaregården har 49 vackra hotellrum. Rummen har en inredning i nutida design som tillsammans med de historiska inslagen speglar arvet som Svergies första värdshus.

BÖRJA PLANERA DITT BRÖLLOP IDAG

Vi hjälper dig skapa din vision till verklighet på din stora dag!


Skicka förfrågan