Företagsevent

Är det dags för kick off, konferens, team-building eller representation är du varmt välkommen med kollegorna till Stallmästaregården. Hos oss finns alla möjligheter för ett minnesvärt event.

Vår och sommartid arrangerar vi gärna event utomhus, kanske till havs på intilliggande Brunnsviken, eller varför inte brännboll i Hagaparken eller boule på vår innergård? Mot sensommaren föreslår vi en kräftskiva med DJ på Terrassen. På hösten och vintern kan du exempelvis bjuda kollegorna på en whiskey eller vinprovning med efterföljande buffé, eller en exklusiv sittande middag som avslutas med ett rungande dansgolv. Oavsett vilken typ av företagsevent du är ute efter är vi säkra på att vi kan hjälpa dig att hitta rätt.

Festmenyer

Vår festmeny byts flera gånger per år, för att spegla säsongernas utbud av smaker. Självklart så får man som gäst även hjälpa till att komponera menyn om så önskas.

Bo kvar

Stallmästaregården har 49 vackra hotellrum. Rummen har en inredning i nutida design som tillsammans med de historiska inslagen speglar arvet som Svergies första värdshus.

Dagkonferens

Vi erbjuder dagkonferens för såväl små som stora möten. Här kommer du och dina kollegor att finna den inspiration och arbetsro ni söker.