Födelsedagsfest

En födelsedag är ett perfekt tillfälle att hylla den dag du föddes och visa tacksamhet för att du eller någon du älskar blev till. Födelsedagar är helt enkelt till för att firas, och detta hjälper vi gärna till med på Stallmästaregården i vackra Hagaparken. Här har vi en naturnära festplats bara ett stenkast från storstadspulsen.

Oavsett om du planerar din egen födelsedagsfest eller vill överraska någon du håller kär så vill vi hjälpa dig att sätta guldkant på er tillställning. Våra mindre Chambreé Separeer står redo för en festligare middag i goda vänners lag. Vill du ha ett storslaget kalas eller en galen maskerad med alla du känner hyr du Tingshusets historiska salar till inpå småtimmarna. Oavsett hur du önskar att just ditt födelsedagsfirande ska se ut hjälper vi gärna till att arrangera en oförglömlig dag. Hos oss är det mesta är möjligt.

Festmenyer

Vår festmeny byts flera gånger per år, för att spegla säsongernas utbud av smaker. Självklart så får man som gäst även hjälpa till att komponera menyn om så önskas.

Bo kvar

Stallmästaregården har 49 vackra hotellrum. Rummen har en inredning i nutida design som tillsammans med de historiska inslagen speglar arvet som Svergies första värdshus.