Upplev Stallmästaregården

Välkommen till en oas av lugn och lyx, där tiden stannar och vardagens stress försvinner. Med sin magnifika plats intill Kungliga Hagaparken, Brunnsviken och Solna.

Här vävs historiens värdighet samman med modern elegans i varje vrå. Våra rum är en hyllning till det förflutna och en omfamning av nutidens bekvämligheter, skapade för att ge dig en stunds total avkoppling och inspiration.

Med 49 rum fördelade över sex rumskategorier kan vi erbjuda något för varje smak och behov. I våra sviter möts du av en omsorgsfullt inredd tillflyktsort, där varje detalj är noggrant utvald för att ge dig den ultimata komforten. Här finner du Hästens sängar som bjuder på en drömlik sömnupplevelse, och i vår Royal Haga Suite väntar en drēmər säng från Hästens som tar komfort till en ny nivå.

Oavsett om du besöker oss för en weekendresa, affärsresa eller en romantisk tillflyktsort, är Stallmästaregården en plats där varje ögonblick blir en minnesvärd upplevelse.

Under din vistelse får du inte missa vår restaurang där vi serverar vällagad svensk husmanskost, tillagade med kärlek och omsorg av våra erfarna kockar. Vi använder noggrant utvalda ekologiska råvaror för att ge dig en autentisk smakupplevelse. Njut av den fridfulla omgivningen och den harmoniska atmosfären medan du har stadens livliga puls bara en kort promenad bort.