Sommarerbjudande

Omfamna sommaren på Stallmästaregården! Checka in hos oss och möt Stockholm i sin allra vackraste sommarskrud. Spara 10% genom att boka via vår hemsida.

Läs mer → Boka nu

Royal Haga

Checka in på Stallmästaregården och börja din vistelse med ett glas Champagne i vår lounge följt av en 3-rätters meny i vår matsal. Avsluta din vistelse med vår frukostbuffé.

Läs mer → Boka nu

Påskerbjudande

Boka vårt påskpaket, checka in, ät vår härliga påskmeny, vila upp er, promenera, leta påskägg och njut av ledigheten!

Läs mer → Boka nu

Stallmästaregården Anno 1638

Stallmästaregården fyller 379 år och under våren firar vi vårt historiska arv genom att erbjuda boende i Juniorsvit inklusive trerättersmiddag för endast 1638 kr per rum.

Läs mer → Boka nu

Bo 3 nätter, få 15 % rabatt

Beläget intill den Kungliga Hagaparken och med nära gångavstånd till storstadspulsen erbjuder Stallmästargården den perfekta utgångspunkten för att utforska mer av Stockholm.

Läs mer → Boka nu

Boka tidigt & spara

Boka ditt hotellrum direkt på vår hemsida, det är bara här du hittar det absolut bästa priset. Du kan spara upp till 15 % på din vistelse om du är ute i god tid.

Läs mer → Boka nu

Bo 4 nätter, betala för 3

Ta chansen att bo kvar en extra natt gratis och utforska mer av Stockholm. Bo centralt på anrika Stallmästargården men ändå avskilt och avkopplande intill vattnet i Brunnsviken.

Läs mer → Boka nu