Påskerbjudande

Checka ut från vardagstressen och checka in på Stallmästaregården, här kan ni njuta av ledigheten och naturnära promenader. Paketet inkluderar välkomstdrink och en påskpresent.

Läs mer → Boka nu

Påskmeny i värdshuset

Fira påsk med oss på Stallmästaregården och möt våren i vackra Haga. Högtiden till ära serverar vi en vårinspirerad meny som bland annat bjuder på delikatesser från vårt alldeles egna rökeri. 

Läs mer → Boka nu

Bo 3 nätter, få 15 % rabatt

Beläget intill den Kungliga Hagaparken och med nära gångavstånd till storstadspulsen erbjuder Stallmästargården den perfekta utgångspunkten för att utforska mer av Stockholm.

Läs mer → Boka nu

Royal Haga

Checka in på Stallmästaregården och börja din vistelse med ett glas Champagne i vår lounge följt av en 3-rätters meny i vår matsal. Avsluta din vistelse med vår frukostbuffé.

Läs mer → Boka nu

Boka tidigt & spara 15%

Boka ditt hotellrum direkt på vår hemsida, det är bara här du hittar det absolut bästa priset. Du kan spara upp till 15 % på din vistelse om du är ute i god tid.

Läs mer → Boka nu

Bo 4 nätter, betala för 3

Ta chansen att bo kvar en extra natt gratis och utforska mer av Stockholm. Bo centralt på anrika Stallmästargården men ändå avskilt och avkopplande intill vattnet i Brunnsviken.

Läs mer → Boka nu